vineri, 22 aprilie 2011

Review: Garnier Pure A- crema hidratanta cu acid salicilic si Zinc

O zi frumoasa de "primavara".... Se apropie Pastele!!! Yum-yum, yum ce bine o sa mancam! :X
 Mdah sa trecem la treaba :P.

Ma gandeam sa continui cu un review despre un produs din aceeasi gama cu cel precedent.
 Cum incepe sa se incalzeasca vremea excesul de sebum imi da batai de cap pe frunte.. :( in rest nu prea am probleme, deci am intrat in cautarea unei creme matifiante dar care totusi sa hidrateze, dupa niste cautari pe internet am zis ca ii dau o sansa acestei creme avand in vedere ca eram foarte incantata de ce experienta am avut cu gelul de curatare.
Si ce pot sa spun?



PRO: Are o consistenta destul de cremoasa ceea ce imi place deoarece nu se formeaza o pelicula transparenta pe piele care nu lasa sa uniformizez fondul de ten, da o senzatie de prospetime si imi place foare mult mirosul de castravete, si chiar hidrateaza foarte bine, si dupa cam o luna de folosire am observat ca fata mea este mult, mult mai curata, fara obisnuiti "monstruletzi" (2-3) care obisnuiau sa imi apara.

CONTRA: Nu tine in frau sebumul cum ar trebui, adica dupa vreo doua ore de la aplicare imi luceste fruntea ca un bec! :))

miercuri, 20 aprilie 2011

Blog name-change

Ma tot gandeam ca oare merita sa scriu si eu pe un blog oare nu merita?!
Si datorita unei intamplari (semi-)amuzante cu mama mea m-am hotarat sa creez un blog care sa prezinte produse foarte accesibile pe care le-am testat sa ajut pe alte amatoare ca si mine.

Si poate imi fac curaj si fac si cateva LOTD-uri... ;))






;) ;) ;)

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Review: Garnier 3 in 1

Primul produs la care as vrea sa fac un review este gelul de curatare 3 in 1 de la garnier. Prima intalnire pe care am avut-o cu acest produs s-antamplat cand aveam vreo 13 ani gasind o mostra intr-una din reviste.

Desi nu am avut probleme foarte mari cu cosurile totusi mi-au cam dat batai de cap mai ales in acea perioada... aAa deci sa revenim la produs.. Am fost foarte foarte incantata de el deoarece chiar dupa prima aplicare lasa fata mai fina si parca mai luminoasa nu mi-a creat iritatii avand in vedere ca eu am fata foarte sensibila. Ca si masca este ideala pt o piele mixta o data la 1 saptamana sau 2 deoarece usuca destul de puternic dar totusi cu o crema hidratanta nu ar trebui sa creeze probleme.


Nota:90/100
L-as mai cumpara?:Da

Primul post

Deci acesta se presupune a fi primul meu review, primul meu blog! (I'm so excited!)