duminică, 26 iunie 2011

Giveaway-SuperficialBeauty

La acest giveaway ne este oferit un Set de pensule de la Sigma! :x
Mai sunt patru zile si va puteti inscrie aici.

sâmbătă, 25 iunie 2011

I'm just confused!

Nu stiu de ce, dar am impresia ca palavragesc singura! :)) Ii cam ciudat sa nu vad pe nimeni interesat... :| It's kinnda of sad....

my "miracle in a jar"- no more spots!

                 Toata lumea se intreaba in ziua de azi care este produsul miraculos care ne poate scapa de riduri, care este probabil "elixirul vietii" ( ((: ), dar mai inainte de toate daca exista ceva ce ne poate transforma tenul intr-unul de portelan, probabil ca nu exista asa ceva... Dar totusi sunt anumite alifii care ne ajuta sa ne apropeim de acea perfectiune!
               Ca oricare adolescenta, si in general ca oricare persoana si eu ma chinuiesc cu cate o explozie de musafiri nedoriti pe fata mea, si ce sa fac? Sa ma confromez, sau sa iau masuri? In 99% dintre situatii prefer a doua varianta. Intr-o perioada eram si eu in cautarea produsului minune, citeam pe forumuri de Zynerit, Mibazon, Normaderm, anticonceptionale, alimentatie sanatoasa, si totusi nu functionau.
               La un moment dat o prietena de a mamei mele ( prietena fiind cosmeticiana), mi-a recomandat o crema, "Cutaden" amestecata cu "Tetraciclina" (antibiotic, unguent), si spre marea mea mirare chiar functioneaza! Si functioneaza pentru toate clientele ei!
Recomand din toata inima aceasta combinatie de creme pentru cele care inca nu au gasit nici o solutie pentru problmele lor, chiar functioneaza!

Se gasesc in tuburi metalice (cred ca se pot cumpara in oricare farmacie)



Sunt sigiliate, si se desigileaza cu capacul
Cum procedez eu?
Am curatat o cutie de  crema goala (in acest caz am folosit un borcanas de la Nivea), si am golit in recipient aproximativ jumatate din tubul de 'Cutaden".
Dupa care am pus peste putin mai mult decat jumatate din tubul de "Tetraciclina" (nu ii murdara masa, ii patata! hihi, scuze!)

Si le-am amestecat cu un betisor de vata:


Chiar merita sa incercati deoarece este o metoda foarte, foarte ieftina ("Cutaden"-10-13 lei, "Tetraciclina"- 6-8 lei), si chiar functioneaza, oricum merita sa incercati!
Ah da! Este un tratament, si nu este indicat sa il folositi pe o perioada lunga de timp, chiar si cand nu aveti probleme, cel mai bine este ca atunci cand va apare un cos, aplicati crema local, sau daca fata va este invadata, va faceti peste tot, dar in niciun caz nu mai mult timp de o saptamana!

vineri, 24 iunie 2011

miercuri, 22 iunie 2011

Giveaway AnaMakeup

Deci nu imi vine sa cred la cate giveaway-uri ne putem inscrie sunt suuuper!
De data asta putem sa castigam paleta 120+66 (lips) prin intermediul Anei , oferita de Truse de machiaj profesionale. hihi!

marți, 21 iunie 2011

Super givwaway- Gya- 88 Color Warm Neutral Eyeshadow Palette

Gya organizeaza un super-giveaway! Sper sa il castig! :x

Va puteti inscrie si voi aici!

Review- Revlon PhotoReady

Azi m-am gandit sa fac un review despre controversatul fdt de la Revlon "PhotoReady".

Descrierea oficiala:

"Revlon PhotoReady™ Makeup - for poreless, airbrushed skin in any light. Photochromatic pigments bend and reflect light to erase every flaw. Complete, yet undetectable coverage. Soft, luminous finish.

- Oil free
- Fragrance free
- SPF 20"


Parerea mea:
Desi nu am incercat inca ColorStay-ul, pot sa spun ca este de departe cel mai bun fond de ten pe care l-am utilizat pana acum, si cu siguranta l-as mai cumpara (il voi mai cumpara). 
Tenul meu este destul de dificil, gras in zona T, normal spre uscat pe obraji, si pe frunte, nas si langa nas uneori mi se descuameaza, deci a fost destul de greu sa gasesc un echilibru intre diferitele zone ale fetei. 
As vrea sa incep prin a spune ca da un finish extrem de natural, si inr-adevar este nedetectabil, chiar nu se observa ca am ceva pe fata doar faptul ca am pielea fina si uniforma ( tin sa precizez ca trebuie sa ai fata foarte foarte bine hidratata ianinte deoarece scoate in evidenta portiunile uscate, in special pe cele de langa nas!) si in opinia mea, are o acoperire medie spre mare (nu acopera in totalitate monstruletii, dar e ok). Pe langa aceste aspecte hiar dureaza ( eu l-am incercat de dimineata de la 7.30 pana la 19), nu pot sa spun ca este intact, dar nu capata un aspect inestetic si strans, ci se ia parca pe straturi (nu, nu pe haine nu am observat sa se ia deloc!).
In legatura cu particulele de sclipici as spune ca am avut oarecum niste retineri doarece am citit niste review-uri unde fetele spuneau ca le luceste fata ca un bec, li se unge fata foarte repede, dar pot sa spun ca la mine nu s-a intamplat deloc asta, chiar imi place foarte mult, desi sunt destul de pretetioasa :)).

App. nuanta care mi se potrivea perfect este 004 Nude, dar saptamana trecuta am fost la strand si m-am bronzat (ma bronzez foarte foarte repede, si foarte inchis), iar acum aceasta nuanta este putin deschisa pentru mine :| .


Some swatches:


Pret: ~90 lei la B&B Collection

Sper sa fi fost de ajutor!

;););)





luni, 20 iunie 2011

Coral paradise (NOTD)

Am primit saptamana trecuta de la El niste lacuri de la Farmasi ... pt ca la noi in Satmar nu se gasesc produse de la ei decat foarte rar.

 Asa mult imi plac nuantele! :x sunt foarte, foarte dragute... Cea deschisa (nr 30) este un coral-rozuliu, iar cealalta de pe inelare (nr 35- am adoptat si eu acest stilde cand urmaresc blogurile fetelor (: ha ha, mi se pare foarte chic) si am aplicat si niste bling-blinguri :"> ;).

Cam asta a iesit:

-fara flash


-cu flash

poate nu se vede asa de clar, mdah ii ok pt inceput! (sper ((:)

duminică, 19 iunie 2011

Some kinda'of office..

Ma gandeam sa fac ceva mai office, madh cu ceva popping out (obrajii) dar vazand pozele nu a iesit tocmai cum vroiam! :))
 Si produsele folosite:


Pentru fata:
fdt- L'oreal (de la mama)
pudra- Loreal Accord parfait
blush- Farmasi 07

Pentru ochi:
tus- no name
creion UD 24/7 - Rockstar
rimel- Voluminous Million de Cils Black
sprancene- Benefit InstantBrow- medium

Buze- Maybelline Color sensational gloss- Naked Star

Sigma Giveaway! :X

Un super giveaway by Lucia, puteti castiga o pensula Sigma Flat Top Synthetic Kabuki F80 !!! Spersa am noroc!!!
Si voi va puteti inscrie aici!

I'm getting started! part2

I'm getting started!

Mi-am innebunit cateva colege sa imi dea voie sa le machiez, dat fiind faptul ca sunt la inceput de drum au fost putin nehotarate dar totusi vreau sa vedeti ce a iesit!

Sper sa ii spuneti parerile!

miercuri, 8 iunie 2011

Giveaway Iulia C- sponsored by farduricolorate.ro

Premiul consta in trusa de farduri Costal Scents 56 culori! :X
Puteti sa va inscrieti aici!

Giveaway Luciana Sasu

  1. Fond de ten MAC Studio Fix Fluid SPF 15 NC42
  2. Pensula MAC 275 Medium Angled Shading
  3. Pensula Professional Natural Dome Smudge Brush (Sephora Collection)
  4. Pensula DaVinci  Professional 38770
  5. Fond de ten crema Visign Creamy Delight Light Rose
  6. Fard Visign Glamour Eyes-Swizzle Rose
  7. Fard Visign Eyeshadow Soft Touch-Eternal Blue
  8. Fard Revecen Light Yellow
  9. Fard Revecen Deep Blue
  10. Fard Revecen Ultra Blue
  11. Fard Revecen Matt Mesa
pentru detalii click!